Tv-serie

Tv-serier har lenge vært en god underholdning når man bare vil lene seg tilbake å slappe av. Bare å ligge nedtrykt i sofaen å se episode etter episode er alltid en sikker vinner når man vil slå i hjel tid. Har oppigjennom årene fulgt med på en rekke serier som har klart å fange min oppmerksomhet til de grader, men det er en av dem som har skilt seg godt ut. Jeg snakker nemlig om Breaking Bad! De fleste serier syntes jeg er fantastisk dårlige på avslutninger, hvor man sitter igjen som et spørsmålstegn.

Breaking Bad

Dette er noe jeg syntes Breaking Bad utførte meget godt, alle bitene i det store puslespillet fant sin plass og alt ga en form for mening når siste episode ble en historie. En tv-serie som hadde alt jeg liker med film og serier, det var drama, action, spenning og en liten dose humor. Rett og slett så bra gjennomført at det ikke føles trist at det er ferdig. Da kan jeg bare vente til det dukker opp noe nytt som kan underholde meg på triste og kjedelige dager. Er du helt tom for underholdning kan du ta deg en kikk på denne siden, http://xn--lne3000-exa.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *