LIVET I LEIREN

Leiren i NorMedcoy i Tusla var ganske populær, mest på grunn av at vi var så mange jenter. Vi var 50-50 med gutter og jenter. Vi hadde bar og kirke i Låven, Tarzantelt, TV-telt og svømmebasseng. En gjeng med Amerikanere kom en dag med helikopter. De likte det de så og «faket» feil på helikopteret for å kunne være i leiren lenger. Nederlenderne hentet vann til oss og de ble ofte værende lenge. Maten i leiren var så som så, grøten var lim og yoghurten kunne du tippe opp ned og den hang fast i boksen. En kveld vi så på TV, slo det ned kuler mellom Tv`en og sofaen vi satt i. Da var det bare å finne cevlar hjelmen og fortsette der vi sluttet. Julefeiring i leiren var veldig koselig. På containeren hadde jeg et lite plastjuletre og under der lå det presanger.

EGENPRODUSERT JULEPYNT

Vi hadde pyntet med egenprodusert julepynt fra juleverkstedet vi hadde på Låven. Jeg påtok meg vakttjeneste på dagtid julaften og stilte opp med fletter, nisselue, kunstige fregner, og våpen. Fikk mye kommentarer for det. BBC var der og filmet. Vi lagde klatre tak i en 15-20 meter høy pipe som sto i leiren, og den ble veldig populær. Siden vi fortsatt er glad i å klatre har vi vært på låne-penger-med-betalingsanmerkning.no/lane-penger-med-lav-rente/ for å lage klatrevegg på husveggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *