Lottomillionær

Alle drømmer hadde blitt oppfylt og alle bekymringer ble historie! Det er bare en ting å gjøre og det er å fortsette å levere inn den faste 5-ukern til det plutselig blir min tur. Jeg lever alltid i troen om at en dag blir det min tur! Drømmer vil nok bare forbli drømmer, men noe som ikke er en illusjon er denne siden; låne 15000 , ta deg en tur innom da vel!

Min tur til å vinne

Jeg lurer på når blir det min tur til å vinne mange millioner i lotto. Tenk å være så heldig å få alle tallene rett og vinne en haug med penger! Jeg skulle kjøpt meg et stort og fint hus med masse hageplass, selvsagt med basseng. En stor garasje med plass til noen fine biler og motorsykler, kanskje til og med et helikopter på taket. Skulle nok også gått til anskaffelse av eget privatfly som til en hver tid var klar for mine utflukter verden over, hvorfor ikke når man først skal bare i luksus. Tanken på å vinne masse penger i lotto får tankene mine til å snurre helt rundt, et lite lodd som kan forandre livet på bare noen få sekunder, et liv man ikke kan sette fingeren på for det er så uvirkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *