Musikk

Musikk er en viktig ting i livet mitt, selv om jeg ikke kan spille på et eneste instrument. Jeg er nok ikke alene om dette. Musikken kan hjelpe under de aller fleste omstendigheter. Musikken påvirker humøret mitt og noen ganger lar jeg humøret mitt påvirke musikken jeg hører på. Jeg kan høre på alt av musikk og har ingen fast sjanger jeg hører på, men det er selvsagt noe som går igjen mer enn annet. Musikken har egentlig blitt en vane, den er med meg så å si hele dagen. I det siste har jeg tenkt på at det kanskje hadde vært på tide å lære seg å spille musikk selv, det virker i vertfall naturlig når musikken er en så stor del av livet mitt.

Gitar er instrumentet

Gitar er instrumentet jeg kunne tenkt meg, liker veldig lyden og stemningen den kan gi. Et instrument du kan ta med deg stort sett over alt. Jeg ser fram til den dagen jeg tar meg selv i nakken og går til anskaffelse av en gitar og skriver meg opp på gitartimer. Det er aldri for sent til å prøve noe nytt! Er du like glad i musikk som meg kan det hende at du også finner interessant på denne siden; låne-25000.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *